Prodajte vozilo

PRODAJATE VAŠE VOZILO?

Če prodajate, ali imate v bližnji prihodnosti namen prodati vaše vozilo se lahko obrnete na nas. Lahko najprej izpolnite obrazec na desni strani in vam v eni uri odgovorimo na vaše povpraševanje. Najlažje je, da se kar z vozilom oglasite v naši poslovalnici. Odkup vozila je mogoč samo od lastnika vozila, ki se ob prodaji izkaže z osebnim dokumentom.

Najprej se preveri iz prometnega dovoljenje preko portalov in programov osnove podatke o vozilu, kot so število lastnikov, prevoženi kilometri, leto izdelave, zastavne pravice na vozilu, cenitev po programu eurotax. Nato sledi vizualni pregled vozila zunaj in notri, z merilcem laka se preveri, če je bilo vozilo kdaj barvano, sledi pregled zgodovine servisiranja, kjer se pogleda servisno knjigo, račune in servisne listke.

Po vseh opravljenih postopkih sledi še preizkus vozila, ki ga opraviva skupaj, vožnja pa traja okoli dve minuti. Ko so vsi postopki zaključeni, se nato na podlagi vseh podatkov, stanja na trgu, zaloge vozil, eurotax cenitve in dolgoletnih izkušenj določi odkupna cena za vaše vozilo. Ponudba za nakup vašega vozila velja en teden, ali po dogovoru. Če se odločite, da prodate vaše vozilo je postopek hiter in zelo preprost. Najprej naredimo pogodbe o nakupu vozila, se podpišejo, nakar vam vozilo plačamo takoj z nakazilom na vaš TRR. Prejem kupnine v gotovini ni mogoč. Po plačilu se na bližnjem tehničnem pregledu ali upravni enoti vozilo odjavi na novega lastnika, prodajalec se identificira, vrnjeno pa dobite tudi sorazmerni del neizkoriščenega dela zavarovanja in cestne takse vozila.

Nakup je mogoč tudi od pravnih oseb, postopek cenitve je enak, plačilo in prenos lastništva je z izdanim računom podjetja in predstavnikom podjetja.
Odkupujemo rabljena osebna vozila, kombi vozila- tovorna in potniška, avtodome vseh vrst in po dogovoru tudi starodobna- oldtimer vozila. Ne odkupujemo pa motornih koles.

Znamka
Model
Leto
Menjalnik
Prevoženi km
VAŠA CENA VOZILA
Naložite sliko avtomobila
Izberite datoteko...
Izverite url videoposnetka vašega avtomobila
Barva zunaj
Barva notri
Lastnik
Shrani in nadaljuj
Kakšna je zunanja ohranjenost
Kakšna je notranja ohranjenost
Je bilo vozilo poškodovano
Shrani in nadaljuj
Ime*
Priimek*
E pošta*
Telefon*
Sporočilo
By submitting this form, you will be requesting trade-in value at no obligation and will be contacted within 48 hours by a sales representative.